Tietoa meistä

Kaisa_Kapanen_PerustajaViiden minuutin loma-tiimi

Viiden minuutin loman on perustanut hyvinvointivalmentaja, NLP Practitioner ja joogaohjaaja Kaisa Kapanen (36v), entinen ärtynyt toimistotyöläinen ja nykyinen onnellinen ‘lomalainen’.

KAISA: Työskenteiln seitsemän vuotta uraputkessa, ja etenkin viimeiset vuodet olin liian kiireinen, ärtynyt ja voin huonosti. Lopulta “luovutin” ja lähdin seuraamaan sydäntäni. Kouluttauduin Life Coach valmentajaksi Helsingissä sekä joogaopettajaksi Balilla, ja päätin että oman yritykseni teemaksi muodostuisi hyvinvointi, sydämen seuraaminen ja stressittömyys.

 

Olen huomannut miten meditaatio ja mindfulness ovat tuoneet paljon rauhaa ja tilaa elämääni. Meditaatio auttaa niin fyysisesti kehon rentouttajana, kuin henkisestikin selkeyttämään mieltä ja tuomaan vastauksia kysymyksiin, vastauksia joita emme voi löytää muualta kuin sisältämme.

Meditaatio voi toimia pienen loman tavoin. Sen sijaan, että odotellaan sinne vuotuiseen lomaan asti, voimme pysähtyä päivittäin ja päästää itsemme pienelle Viiden minuutin lomalle. Haluan tuoda meditaation lähelle jokaisen ihmisen arkipäivää. Se ei ole harjoitus mikä sopii vain muutamille, tai mikä pitää tehdä risti-istunnassa joogastudiolla. Meditaatio sopii kaikille ja käytettäväksi missä tahansa, vaikka rauhoittavana aloitusksena ennen jokaista palaveria!

Tällä sivustolla tarjoamme uutisia, artikkeleita, infoa ja inspiraatiota meditaation aloittamiseen, sekä ohjattuja meditaatioharjoituksia jos haluat koittaa miltä meditaatio tropiikin maisemissa tuntuu.

Ansaitset loman!

kaisa_handwriting

 


Kirjoituksia hyvinvoinnista ja joogasta
Kaisan kirjoituksia hyvinvoinnista, joogasta ja muista elämää rikastavista aiheista voit löytää lisää seuraavilta kansainvälisiltä sivuilta (englanniksi):

yogatimeblog

YTTSideBySideLogo

DoYouYoga_logo

kaisa_yoga-2


Reconnect Finland Oy
Viiden minuutin loma on osa Reconnect Finland Oy hyvinvointiyritystä, jonka tavoite on yhdistää sinut ja sydämesi (uudelleen). Kun sulkee silmät, näkee sydämellä, ja mehän jo tiedämme että sydämellä näkee parhaiten.

 

Yhteystiedot
Kysymyksiä, palautetta? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: lomalle@viidenminuutinloma.fi

viidenminuutingloma_250x153px