Perjantain pelastus

Perjantain_Pelastus

Onko sinun vaikea jättää työasiat työpaikalle kun on perjantai iltapäivä? Mikä avuksi, kun työkiireet ja tehtävälistat seuraavat sinua kotiin, eikä viikonloppu ole koskaan tarpeeksi pitkä!

Perjantain pelastus auttaa sinua jättämään huolet työpaikalle, ja aloittamaan viikonlopun rentona ja kevyenä!

 

Palautumisen tärkeys hyvinvoinnille

Viikonloppu on rentoutumisen ja palautumisen aikaa. Jos stressi ja kiire jää päälle viikonlopuksi, palautuminen jää minimiin eikä seuraava viikko enää luista. Kun olemme tarpeeksi kauan juosseet kiireen vallassa, suorituskykymme laskee ja mielen tasapaino kärsii. Meistä tulee hätäisiä ja ärtyneitä.

Ihminen kestää stressiä ja kiirettä jonkun aikaa, mutta pidemmän päälle keho tarvitsee rentoutumista ja palautumista. Emme ole koneita, jotka jaksavat työskennellä lepäämättä.

Sanonnat kuten ‘Nukutaan sitten kun ollaan haudassa’ ovat huonoja mottoja elämälle. Stressi vanhentaa meitä ja surkastuttaa jopa aivojamme! Jos emme lepää ja palaudu kunnolla, aika moni elämänalue kärsii, terveydestä puhumattakaan.

 

Mitä tapahtuu keholle, kun emme palaudu stressitilasta

Keho reagoi kaikkeen mitä teemme, tai emme tee. Kun juoksemme taukoamatta eteenpäin, fyysinen ja henkinen suoriutuminen kärsii. Mitä sitten oikein tapahtuu, kun stressaamme?

Fyysisellä tasolla: Muisti alkaa pätkiä, emme osaa keksiä uusia ratkaisuja ongelmiin, priorisointikyky kärsii, unirytmi häiriintyy, vatsa voi oireilla ja ruoansulatus kärsii.

Henkisellä tasolla: Olemme ärtyneitä ja äksyilemme, olemme väsyneitä, jopa masentuneita, työ tuntuu vievän kaiken vapaa-ajan, ihmissuhteet, harrastukset sekä parisuhde kärsivät.

Usein emme itse edes huomaa muutosta, kysy siis huviksesi läheisiltäsi olisiko sinun aika päästä lomalle.

 

Miten Perjantain pelastus auttaa sinua?

Perjantain pelastus auttaa sinua päästämään irti viikonlopun ajaksi. Voit käyttää paketin vaikka joka perjantai, ja huomaat pian sen positiiviset vaikutukset:

 • Osaat jättää työasiat työpaikalle
 • Nautit viikonlopuista enemmän
 • Palaudut paremmin viikonloppuna, mikä saa seuraavan viikon tuntumaan helpommalta ja tehokkaammalta
 • Keskittymiskyky työssä parantuu kun lepäät kunnolla
 • Sinun on helpompi sietää vastoinkäymisiä kun olet levännyt
 • Viikonloppuisten irtiottojen jälkeen olet energisempi ja iloisempi
 • Fyysinen keho voi paremmin kun saat kunnolla nukuttua ja levättyä
 • Perhesuhteet ja parisuhde voi paremmin, kun pääset rauhassa nauttimaan rakkaimpiesi seurasta
 • Olet tehokkaampi ja luovempi työssäsi

 

Mitä lomapaketti sisältää?

Perjantain pelastus paketissa saat kaiken tämän:

 • Esittelyvideon, jossa ohjeistan sinua Perjantain pelastuksen eri tehtäviin
 • Nämä jätän työpaikalle -valmennustehtävän, jonka voit tehdä jo työpaikalla ennen kun lähdet viikonlopun viettoon
 • Viikonlopun tavoitteet -valmennustehtävän, jonka aikana haastan sinua miettimään miten paljon tulevan viikonlopun tekemiset tuovat sinulle hyvää mieltä, ja miten voit muuttaa ajatuksiasi viikonlopun suhteen.
 • Päästän irti -valmennuksen, jonka aikana rentoudut ja päästät irti tehtävistä ja murheista valmennuksellisen visualisointiharjoituksen avulla. Voit vain sulkea silmät ja rentoutua tehokkaan äänitteen parissa!
 • Jalat Ylös -joogatunnin, jonka aikana heitämme jalat kohti kattoa ja rentoudumme TÄYSIN! Viimeistään tämän jälkeen mieli on kirkas, keho on rento ja uni maittaa!

 

Perjantain Pelastus

Klikkaa itsesi lomakauppaan, ja aloita viikonloput rennoin rantein!