5 minuutin loma

Haluaisitko päivittäin pienelle lomalle?

Viiden minuutin loma lähettää sinut päivittäin rentouttavalle, trooppiselle lomalle! Nämä pienet lomahetket arjen keskellä takaavat sen, että rentoudut ja virkistyt pitkin viikkoa, eikä stressi pääse valtaamaan mieltäsi.

Stressinhallinnassa pätee nimittäin sama sääntö kuin urheilussakin - säännöllinen, lyhyempi harjoitus on hyödyllisempi kuin harvoin tehdyt, pidemmät harjoitukset.
Tuo siis lomailu ja sen tuoma rento fiilis osaksi arkipäivääsi! Huomaat miten sinun on helpompi keskittyä, tulet paremmin toimeen muiden ihmisten kanssa, parisuhde voi paremmin, uni maittaa ja olo on rauhallisempi. Kun keho on vapaa stressin ja kiireen tunteista, emme suistu niin helposti raiteiltamme.

Miten 5 minuutin loma auttaa sinua?

5 minuutin loma vie sinut päivittäin lomatunnelmiin tehokkaiden rentoutusäänitteiden avulla. Voit kuunnella 10 minuutin mittaisia äänitteitä niin monta kertaa kuin haluat, ja tulet huomaamaan miten lyhytkin rentoutumishetki antaa tarvittavaa energiaa!

  • Rentoudut helposti ja nopeasti, missä tahansa oletkin
  • Olet paremmalla tuulella kun olet rentoutunut, eivätkä pienet vastoinkäymiset enää hetkauta sinua samalla tavalla kuin stressin ja kiireen vallassa
  • Huomaat miten päivässä on aikaa kaikkeen siihen, mitä haluat saada aikaan
  • Keskittymiskyky ja luovuus parantuvat kun olet levännyt
  • Mielikuvien avulla pääset helposti rauhoittumaan, ja huomaat miten aamuinen rentoutumishetki vaikuttaa koko päiväsi kulkuun, ja pitää sinut rauhallisena iltaan asti
  • Kun pysyt tyynen rauhallisena koko päivän ajan, elämästä tulee iloisempaa ja spontaanimpaa. Sinulla on enemmän aikaa ja energiaa ihmissuhteisiin ja mukaviin harrastuksiin
  • Keho rentoutuu ja voit huomata miten stressioireet, kuten päänsärky, lihasjäykkyys, ruokahalu, suoliston toiminta ja unirytmi palautuvat ennalleen
  • Saat oman ihanan hetken joka rauhoittaa mieltä ja kehoa, ansaitset sen!
  • Läheisesi ansaitsevat parhaan mahdollisen version sinusta, ja varmasti jaksat antaa läheisillesi enemmän, kun olet iloinen ja rentoutunut.
  • Ennaltaehkäiset stressin pidempiaikaisia, terveydelle haitallisia vaikutuksia

Mitä lomapaketti sisältää?

5 minuutin loma on viikon mittainen paketti, ja sisältää materiaalia viikon jokaiselle arkipäivälle!

Ohjatut rentoutusnauhat sisältävät oman rentouttavan teeman jokaiselle päivälle, ja taustalla kuulet ääniä lomalta, kuten aaltojen kohinaa, lintujen laulua ja sademetsän laulua. Äänitteet sisältävät rentouttavia harjoituksia, valmennuksellisia elementtejä, NLP (Neuro Linguistic Programming) elementtejä, visualisointia sekä joogassa käytettyjä hengitysharjoituksia.

Kokonaisuus on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisimman rennon kokemuksen jo muutamassa minuutissa!

Aamumeditaatio x5

Aamumeditaatio on nimensä mukaan tarkoitettu kuunneltavaksi aamuisin, joko kotona, työmatkalla tai töissä ennen kun aloitat päiväsi. Mikään ei kuitenkaan estä sinua kuuntelemasta meditaatiota silloin, kun sinulle sopii.

Aamumeditaatiot ovat n. 10 minuutin mittaisia, eivätkä siis vie paljon aikaasi. Mutta kun keskityt ja rauhoitut, saat itsesi rauhalliseen lomatunnelmaan näinkin lyhyessä ajassa!

Lomapaketti sisältää viisi erilaista ohjattua meditaatiota (5 x n. 10min).

Iltapäivän kävelymeditaatio x2

Kävelymeditaatio tarkoittaa ohjattua meditaatiota, joka on tarkoitettu kuunneltavaksi samalla kun kävelet ulkona. Siinä sinua ohjataan havainnoimaan eri asioita ympärilläsi, sekä keskittymään aisteihisi.

Kävelymeditaatio on erittäin tehokas tapa rentoutua, saada keho liikkeelle ja päästää mieli vapaalle kesken työpäivän!

Lomapaketti sisältää kaksi kävelymeditaatiota (2 x n. 20min).

*** BONUS ***

Koska haluamme sinun rentoutuvan täysin, lomapaketissa on mukana myös BONUS nauhoite, joka on 30 minuutin pituinen ohjattu rentoutus. Nauha on tarkoitettu kuunneltavaksi kotona, ja se on parasta tehdä rennosti makuuasennossa.

Lomapaketti sisältää yhden ohjatun rentoutusmeditaation (n. 30min).

Aloita rennompi elämä jo tänään!

Klikkaa itsesi Viiden minuutin lomakauppaan, ja saat tuotteen itsellesi muutamassa minuutissa!

100% tyytyväisyystakuu

Luotamme siihen, että pääset loma-moodiin, emmekä halua, että stressaat mistään.

Et siis myöskään siitä, saatko rahasi takaisin jos et olekaan tyytyväinen. Tottakai saat, jopa 30 päivän ajan!