Ohjatut meditaatiotuotteet

Rentoudu helposti ohjatun meditaation parissa

Viiden minuutin loma tarjoaa helppoja ja tehokkaita rentoutuskeinoja jotka voit sisällyttää arkeesi missä vain!

Meditaatio voi toimia virkistävänä pika-lomana keskellä kauneinta arkea!

5 minuutin loma

Viiden minuutin loma lähettää sinut päivittäin rentouttavalle, trooppiselle lomalle! Nämä pienet lomahetket arjen keskellä takaavat sen, että rentoudut ja virkistyt pitkin viikkoa, eikä stressi pääse valtaamaan mieltäsi.

Perjantain pelastus

Onko sinun vaikea jättää työasiat työpaikalle kun on perjantai iltapäivä? Perjantain pelastus auttaa sinua jättämään huolet työpaikalle, ja aloittamaan viikonlopun rentona ja kevyenä!

Tie tropiikkiin -äänitteet

Luonnon voima on maaginen, sillä se tuo meidät takaisin tähän hetkeen. Ja mitä enemmän pääsemme tähän hetkeen käsiksi, vaikka vain muutamaksi minuutiksi kerrallaan, huolet, kiire ja stressi kaikkoavat.

Mitä muut sanovat?

Viiden minuutin lomat ovat tuoneet työpäiviini kaipaamaani keskittymiskykyä. Ihanissa mielikuvissa piipahtaminen tuo lisää voimavaroja ihan uskomattomalla tavalla! Rentoutumishetki on juuri sopivan pituinen, koska sen jälkeen olo on yhtä aikaa virkeä ja levollinen. Ajatukset kirkastuvat ja luovuuskin pääsee helpommin valloilleen. Myös kiitollisuuden tunne on lisääntynyt, kun arjessa on ihan ikioma hetki omalle hyvinvoinnille. Kiitos <3

Sini Hyvinvointivalmentaja

5 minuutin lomat ovat sopiva sekoitus kropan rentoutusta ja mielen virkistystä. Moniin muihin lyhyisiin meditaatiohin verrattuna pidän näissä etenkin lomaan liittyvistä taustaäänistä, kuten meren kohinasta, sateen rapinasta ja lintujen laulusta. Ne tukevat aidon lomakokemuksen tavoittamista. Nämä äänitteet ovat olleet minulle iso ilo ja apu!

Kati Projektipäällikkö

Kiitos! Viiden minuutin loma toi minulle todellisen rentouden ja hyvänolon tunteen. Pystyin näkemään itseni joka aamu erilaisessa ympäristössä, ja lisäsäväyksen toi taustalla vaihtuvat äänet. Kaisan ääntä on todella miellyttävä kuunnella ja parasta on kun tämän voi kuunnella missä ja milloin vain. Aivan ihana lomapaketti!

Maija Kampaaja