Miksi haaveilu on hyvästä

Miksi haaveilu on hyvästä

Vaikka kuinka pidän märkää lumimyräkkää inhottavana, tuo se osittain silti mieleen kaikenlaista nostalgiaa.

En nimittäin unohda alla olevaa maisemaa ehkä ikinä. Enkä edes halua unohtaa, sillä se kertoo minulle kaiken sen mitä en koskaan halua unohtaa. Se kertoo minulle sen, mistä ollaan tultu, missä joskus istuin ja missä aikoinani haaveilin paremmasta. Se kertoo minulle unelmien voimasta, omista resursseista jotka kantavat vaikka minne, jos niille vain antaa mahdollisuuden!

Silloin en vielä tiennyt mitä tulevaisuus voisi tuoda tullessaan. Haaveilin auringosta, levosta, lomasta ja rauhallisesta elämästä missä saisin tehdä asioita jotka koen merkityksellisiksi.

Inspiroiva näkymä toimistoni ikkunasta eräskin huhtikuu…

Miksi haaveilu kannattaa

Uskon, että haaveilulla on paljonkin tekemistä sen kanssa, mistä löydän itseni tänään. Etenkin tietoisella visualisoinnilla on iso merkitys, sellaisella haaveilulla missä näet, tunnet, haistat ja koet itsesi siellä missä haluat olla. Kun kerromme itsellemme (ja alitajunnallemme) tarinaa siitä, miten haluaisimme asioiden olevan sen sijaan, että jauhamme sitä miten asiat ovat tänään, voimme kokea mahtavia muutoksia. Se on joskus haastavaa, mutta kannattaa kokeilla.

Alla on kuva uudesta toimistostani. Aikas erilaista, vai mitä sanot? Nämä kaksi kuvaa ovat minulle tärkeä muistutus siitä, että KAIKKI ON MAHDOLLISTA. Kun istuu ensimmäisessä kuvassa, voi helposti kuvitella ettei toinen kuva ja sen mukanaan tuoma elämä edes voi olla mahdollista. Kenelle sellaista muka tapahtuu?

No voin kertoa, että kyllä sellaista tapahtuu. Ihan tavallisille ihmisille, ihan tavallisille Espoon IT-yritysten rivityöläisille.

Miksei siis myös sinulle.

Uusi toimistoni
Uusi toimistoni

Alitajuntasi voima

En tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi ottaa lopputili ja lähteä trooppisille saarille maailman ääriin, mutta jos haluat niin miksipä ei. Ehkä oman matkani tarkoitus on muistuttaa muita siitä, että mahdotonkin voi olla mahdollista. Löydä siis oma unelmasi, muistuta itseäsi päivittäin siitä, mihin haluat olla matkalla, ja haaveile!

Loppujenlopuksi onnellisuus ei kuitenkaan ole paikasta kiinni. Ihan sama paistaako aurinko vai tuleeko räntää vaakatasossa juhannuksena, jos olet onneton sisältäpäin. Mutta joskus paikanvaihdos tekee terää, ja saa luovuuden kukkimaan ihan uudella tavalla.

Lähde siis ainakin elämysmatkalle, ja anna mielikuvituksesi viedä!